MARS BİZİM GERÇEK EVİMİZ Mİ ?

MARS YENİ BAŞLANGIÇ



Bildiğiniz gibi insanoğlu geçtiğimiz günlerde MARS'ın yüzeyine bir uzay aracı indirdi. Bu aracı diğerlerinden ayıran özellik aracın 7/24 sabit kalması yani hiçbir şekilde kıpırdamayacak olmasıdır. (Aşağıdaki Görse bu aracı paylaştım)


Bunun nedeni aracın özelliklerinden değil tabi çünkü bu araç oraya sismik bilgileri rüzgarlarının hızlarını ölçmesi ve görüntülemesi için gönderildi az süre kaldı sonuçta.. 



Az bir süreden kastım insanlığın MARS'a taşınmasına 2022 ilk insanı göndermeyi planlayan NASA gönderiği insanla birlikte insan emriyolarıda götürecek bunlarla birlik MARS'ta ilk insanlar doğacak buda bizi gerçekten uzaylı yapacak. 



Neden MARS ..

InSight Aracının Görüntüsü


Aslında bunun en büyük nedenlerinden biri MARS'ın Dünyaya benzemesidir. Tabi görüntü bakımından benzemiyor ama Dünya böyle devam ederse yaklaşık 2 Milyon yıl sonra MARS'ın görüntüsünü alacak. Belkide bizde MARSlıyız , belkide birileri bizi buraya bıraktı ve biz kendimiz öğrendik her şeyi aslında bizler MARS'tan geliyoruz gibi sözler ortaya çıkıyor.

Bunun gerçekliği bilinmez ama insanoğlu gezegenler arası ziyaretini yaptı. Kim bilir çok yakında belkide yıldızlar arası yolculuğumuz başlar. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

STEPHEN HAWKING