Yaşamak İstediğim Zaman - Yeşilçam Filmleri -

Erol TAŞ ve Hülya KOÇYİĞİT


NEDEN O DÖNEM

Aslında ne güzel zamanlar işte insanların arası açık değil din ırk ayrımı yok sadece gülen gözler var.

Bu kanıya nereden vardım derseniz büyüklerimden dinlediğim ve duyduğum şeylerden. Şimdi size soracağım yeni filmlerde olmayan fakat eski filmlerde olan özellikleri anlatacağım. 

  1. Samimiyet vardı
  2. Gülen yüzler vardı
  3. Ayrım yoktu
  4. Herkesin birbirine saygısı vardı
  5. 1 Senelik film değil ömür boyu sürecek filmlerdi
Şimdiki filmlerde bu özellikler varsa aynı böyle filmler olur ama daha böylesi yapılmadı neden mi yapıldı çünkü her komik video çeken insanlar film yapmaya çalışıyorlar aynı zamanda yapılan filmler 1 sene unutuluyor hatta öyle bir unutuluyor ki filmde oynayanlar bile hangi filmde oynadığını bilmiyorlar.

Benim şahsen en çok izlediğim film Cüneyt Arkının filmler izleme nedenim dublör yok montaj yok orjinal olması ve buda sürekli izlememi sağlıyor.

Şener ŞEN ve Kemal SUNAL
Aslında bizler bu 2 insanın filmlerine güldük yıllarca daha sonradan büyüdükçe anladık ki bu insanlar o dönemin nasıl bir şey olduğunu gösterdiler bizlere "Kibar Feyzo" filmi aslında insanların ezilmeye karşı ayaklanmasını içeriyordu biz bunlara güldük ama gerçek şu ki onlar gerçekleri yaptılar.
Aslında en çok güldüğüm filmdir "Süt Kardeşler". 



Sizlere mutluluğun tanımını yapamam ama resmini gösterebilirim yukarıdaki fotoğrafa bakınca ister istemez bir gülümseme oluyor yüzümde eminim şuan bunu okuyan kişide'de oluyordur bu ...

Bizim yapacağımız şey ise şu bu değerlerimizi korumak ve sahip çıkmamız. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

STEPHEN HAWKING